Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
Efter en lækker hovedret serverer vi en luftig hvid chokolademousse med Earl Grey og honning.
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning til 4 personer
Ingredienser
- Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
- 3 dl piskefløde
- 2 spsk honning
- 2 spsk Earl Grey-te
- 280 g hvid chokolade (Valrhona Ivoire)
- 120 g mørk chokolade (Valrhona 70 %).
Sådan laver du hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
- Kog fløde, honning og te sammen og si teen fra. Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål.
- Hæld den varme fløde i i en tynd stråle og pisk, indtil chokoladen er smeltet. Stil blandingen på køl.
- Hak den mørke chokolade og smelt den i en skål over vandbad.
- Smør chokoladen ud på et stykke overheadpapir eller en anden plastikoverflade og lad det stå koldt, indtil du skal servere desserten.
- Pisk nu den afkølede hvid chokolade-blanding stiv med håndmikser, hæld den på glas og server med stykker af den mørke chokolade.
Lækre opskrifter på chokolademousse
-
Chokolademousse: Nem og julet chokolademousse med kirsebær
-
Dejlig sommerdessert: Hvid chokolademousse med kirsebær
-
Hvid chokolademousse med bagte rabarber
-
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
-
Forførende mørk chokolademousse med blodappelsin
-
Hvid chokolademousse med hvid te
-
Sense dessert: Chokolademousse
-
Chokolademousse med nøddebund
-
Chokolademousse med mangosalat
-
Fransk kaffe-chokolademousse
-
Chokolademousse med kanel og ingefær
-
Nem chokolademousse: Hurtig og lækker chokoladedessert
-
Chokolademousse - helt uden piskefløde
-
Chokolademousse med syltede rabarber
-
Verdens bedste chokolademousse
-
Krydret chokolademousse
-
Chokolademousse med frugt
-
Chokolademousse med kaffe
-
Hvid chokolademousse med hindbærsauce
-
Chokolademousse med kaffesirup