Italiensk kalvegryde med auberginer, oliven og kapers
Lækker italiensk gryderet med kalvekød, auberginer, oliven og kapers.
4 personer
Ingredienser
- 600 g kalvekød i strimler,f.eks. bov eller tykkam
- 2 laurbærblade
- 2 spsk. hvedemel
- 2 spsk. olivenolie
- 8 forårsløg
- 1 aubergine
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk. kapers
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 dl bouillon
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1 kvist rosmarin
- salt og peber
- Tilbehør:
- pasta
- friskreven parmesan
- dampede bønner
- Vend kødet i hvedemel, og brun det i olie i en stegegryde.
- Snit løgene og skær auberginen i tern. Svits løg, aubergine og hakkede hvidløg med kødet et par min.
- Kom de øvrige ingredienser i, og lad gryden simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
- Smag til med salt og peber.
- Server med nykogt pasta efter eget valg.