Italiensk kalvgryde med auberginer, oliven og kapers

Italiensk kalvegryde med auberginer, oliven og kapers

Lækker italiensk gryderet med kalvekød, auberginer, oliven og kapers.

4 personer

Ingredienser

  • 600 g kalvekød i strimler,f.eks. bov eller tykkam
  • 2 laurbærblade
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. olivenolie
  • 8 forårsløg
  • 1 aubergine
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk. kapers
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 2 dl bouillon
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 kvist rosmarin
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • pasta
  • friskreven parmesan
  • dampede bønner

  1. Vend kødet i hvedemel, og brun det i olie i en stegegryde.
  2. Snit løgene og skær auberginen i tern. Svits løg, aubergine og hakkede hvidløg med kødet et par min.
  3. Kom de øvrige ingredienser i, og lad gryden simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Server med nykogt pasta efter eget valg.