Italiensk-panerede krebinetter
Hurtig og velsmagende hverdagsmad - den klassiske krebinet med en ny spændende panering.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege-/kogetid: 15 min.
- 500 g hakket kalve- og svinekød (maks. 10%)
- 2 spsk. kapers
- 1½ tsk. salt
- peber
- 1 æg
- 2 dl rasp
- 1 dl parmesan
- 10 g smør + 1 spsk. olivenolie
- 400 g grønne bønner
- 1 gul peber
- 250 g cherrytomater
- Pynt: citronbåde og basilikum
- Tilbehør: pasta og pesto
Sådan laver du krebinetter med italiensk panering
- Rør kødet med kapers.
- Form kødet til 4 krebinetter. Krydr med salt og peber.
- Vend krebinetterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med revet parmesan.
- Steg krebinetterne i gyldent smør og olie på en pande i ca. 15 min. Tjek, at de er gennemstegt.
- Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 6 min. Afdryp bønnerne, og bland dem med terninger af gul peber og halve cherrytomater. Servér dem til krebinetterne sammen med pasta og pesto.