Kryddersild med paprikadressing
Intet frokostbord uden sild. Her i en kryddersildsvariant med paprikadressing.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Trækketid: nogle timer
- 4 hele kryddersildefileter (ca. 250 g drænet vægt, i stykker)
- 2 dl mayonnaise
- 2 dl cremefraiche 18%
- 1 æble (hakket)
- 1 løg (hakket)
- paprika
- salt og peber
- evt. lidt sukker (efter smag)
- Tilbehør: godt rugbrød
- Pynt: evt. bredbladet persille
- Sildene skal dryppe af og kommes i en skål.
- Dressingen røres af mayonnaise og cremefraiche, løg, æble og paprika kommes i, og det hele vendes rundt.
- Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker, hvis der bruges syrlige æbler.
- Dressingen hældes over sildene.
- Lad retten trække nogle timer.