One pot cooking med kylling, kikærter og tomat
En flot krydret ret med spidkommen, koriander og citronskal. Alt i én ret med skønne smagskombinationer smækfyld med proteiner både fra kød og bælgfrugter tilsat gode krydderier.
Kylling med kikærter til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1-2 pakker kyllingeinderfilet
- salt og peber
- 1 tsk koriander, groft knust
- lidt spidskommen
- 2 hakkede løg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk muscovadosukker
- 1 ubehandlet citron, tyndskåret skal af
- 1 dåse hakkede, flåede økologiske tomater
- 1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
- 2 fed hvidløg, knust
- 75-100 g tørrede, flækkede abrikoser
- 1-3 dl hønsebouillon
- 1 bakke spæde spinatblade
Sådan laver du kylling
- Skær kyllingefileterne halvt over, og drys krydderier på.
- Brun løgene i olivenolie i en stor sauterepande, drys sukker over og lad det karamellisere let, før kyllingekødet kommes ved og brunes med.
- Tilsæt citronskal, tomater, kikærter samt hvidløg og abrikoser og et par dl bouillon.
- Lad det hele snurre 8-10 minutter, vend spinatbladene i og check smagen, før retten serveres med groft brød.
Lækre opskrifter på one-pots
-
Nem one pot pasta
-
Aftensmad på 15 minutter: One pot med torsk
-
One pot: Rød currykylling med kål
-
Hot one-pot med svinekød
-
One pot: Sådan laver du lynhurtig lasagne i one pot
-
One pot: Gule ærter med rodselleri og bacon
-
One pot pasta med kødsovs
-
One pot: Hurtig paella med fisk
-
One pot: Kylling med bønner og kikærter