Kylling med peberfrugter
Hurtig og lækker hverdagsmad med kylling - sådan laver du lækker wokmad med kylling, peberfrugt, champignoner og porrer.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: ca. 7 min.
- 2 spsk. olie
- 500 g kyllingebryst
- 2 fed hvidløg
- 2 gule peberfrugter
- 2 porrer
- 100 g champignoner
- 2 spsk. fiskesovs
- 1 spsk. østerssovs
- 1 spsk. sukker
- peber
- 2 spsk. ingefær
- Pynt: koriander, limebåde og evt. lidt rød chili
- Tilbehør: ægnudler
- Varm en wok eller dyb stegepande op med olie. Skær kyllingekødet i terninger. Steg kylling og finthakket hvidløg i et par min.
- Rens peberfrugter og porrer, og skær dem i fine strimler. Skær rensede champignoner i kvarte.
- Kom fiskesovs, østerssovs, sukker, peber, friskrevet ingefær, peberfrugter, porrer og champig-noner på panden. Steg dem i yderligere 5 min. Tjek, at kyllingen er gennemstegt.
- Servér retten med kogte ægnudler. Pynt med koriander, limebåde og evt. fintsnittet chili.