Kylling med peberfrugter

Kylling med peberfrugter

Hurtig og lækker hverdagsmad med kylling - sådan laver du lækker wokmad med kylling, peberfrugt, champignoner og porrer.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: ca. 7 min.
  • 2 spsk. olie
  • 500 g kyllingebryst
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gule peberfrugter
  • 2 porrer
  • 100 g champignoner
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 1 spsk. østerssovs
  • 1 spsk. sukker
  • peber
  • 2 spsk. ingefær
  • Pynt: koriander, limebåde og evt. lidt rød chili
  • Tilbehør: ægnudler

  1. Varm en wok eller dyb stegepande op med olie. Skær kyllingekødet i terninger. Steg kylling og finthakket hvidløg i et par min.
  2. Rens peberfrugter og porrer, og skær dem i fine strimler. Skær rensede champignoner i kvarte.
  3. Kom fiskesovs, østerssovs, sukker, peber, friskrevet ingefær, peberfrugter, porrer og champig-noner på panden. Steg dem i yderligere 5 min. Tjek, at kyllingen er gennemstegt.
  4. Servér retten med kogte ægnudler. Pynt med koriander, limebåde og evt. fintsnittet chili.