Kylling med rosmarin, tomater og aubergine

Nem mad i fad: Kylling med rosmarin, tomater og aubergine

Skøn mad i fad: Lækker helstegt kylling i ovnen - fordel løg, tomater og aubergine i bunden af et fad og læg kyllingen ovenpå. Så kan den passe sig selv i ovnen, mens du laver noget andet...

4 personer

Ingredienser

  • 6 tomater
  • 1 aubergine
  • 3 løg
  • 1 parteret kylling, ca. 1400 g
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 1 håndfuld små rosmarinkviste
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1-2 fed presset hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt, peber

  1. Skær tomaterne i halve. Skær auberginen i skiver. Skær løgene i både.
  2. Bland grøntsagerne i et fad smurt med olie. Fordel kyllingestykker og oliven over. Drys rosmarin over.
  3. Pisk citronsaft, hvidløg og olivenolie sammen, og dryp over. Krydr med salt og peber.
  4. Stil kyllingefadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe.
  5. Tjek, at kødet er gennemstegt.