Lækker rabarbertrifli
Nyd de spæde rabarber med råcreme ogknuste makroner.
4 personer
Ingredienser
- 4-500 g rensede rabarberstilke i små stykker
- 125 g sukker
- nogle skiver frisk ingefær
- 15-20 makroner
- lidt hakket chokolade
- Creme:
- 4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
- 3 spsk. sukker
- 2½ dl piskefløde
- lidt vaniljesukker
- Bland frugt, sukker og ingefær i et lilleovnfast fad. Dæk med folie, og stil det ien 150 gr. varm ovn, til frugten safter, ogsukkeret er smeltet. Lad kompotten kølehelt af.
- Pisk æggeblommer og sukker hvide ogluftige. Pisk fløden stiv, og bland den medvanilje og æggesnaps.
- Fordel kompot, makroner og creme iportionsglas, og drys med lidt hakket chokolade.