Marineret blomkål
Frisk marineret blomkål med edamamebønner og purløg. En ret der smager af forår.
1
Ingredienser
- ½ blomkålshoved
- Dressing:
- saft af ½ citron
- 1 tsk shoyu (japansk soya)
- 1 tsk sennep
- 1 spsk olivenolie
- 40 g edamamebønner
- 1 bundt purløg
Sådan gør du
- Del blomkål i store buketter, og kog den i en smule vand med lidt salt ½ minut, så den stadig er sprød.
- Rør citron, shoyu og sennep sammen i en skål. Rør olie i ganske lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller, hæld den over blomkålen, og drys edamamebønner og purløg over.
PRØV OGSÅ: Blomkål med yoghurt og dildolie
PRØV OGSÅ: Salat med røget laks og blomkål
PRØV OGSÅ: Ristede blomkål med parmesan og rugbrød