Mimoseæg eller deviled eggs
Disse æg kaldes både mimoseæg og deviled eggs. Æggene er halveret og toppet med rejer og en skøn creme, der passer perfekt på påskebordet.
6 personer
Ingredienser
- 6 æg
- 1 spsk. grov sennep
- 3 spsk. god mayonnaise
- 1 lille bundt dild
- 1 citron
- salt og peber
- 12 pillede rejer
Sådan gør du:
- Kog æggene hårdkogte. Afkøl og pil æggene.
- Halver dem, og tag blommerne ud, og kom dem i en skål. Læg de halve kogte hvider på et fad, og gem til senere.
- Tilsæt sennep og mayonnaise i skålen. Hak dild, til du har 3 spsk. Mos det hele sammen med en gaffel til en ensartet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Kom cremen tilbage i hver æggehvide. Top med en reje, og pynt med kørvel.