Minipizzaer med bacon og frisk mozzarella
Disse minipizzaer med bacon og frisk mozzarella er den perfekte snack! Pizzaerne smager skønt og er tilmed supernemme at lave.
6 stk.
Ingredienser
Pizzadej:
- 25 g gær
- 3½ dl lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 200 g fuldkornshvedemel, gerne durum
- 300 g hvedemel gerne pizzamel
Fyld:
- 2 dl færdig pizzasauce fra glas
- 100 g bacon i skiver
- 200 g frisk mozzarella
- 1½ spsk. tørret oregano
- 2 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig. Lad den hæve ca. 1 time et lunt sted tildækket.
- Rul dejen ud til 6 små pizzaer. Læg dem på bagepapir på bageplader.
- Smør pizzasaucen over. Fordel halve baconskiver over. Riv osten på råkostjernet, og drys det over. Drys med tørret oregano, og dryp med olivenolie.
- Bag pizzaerne ved 225 gr. ca. 18 min.