Mørbradbøffer med æbler og spidskål
Nem og lækker hverdagsmad med mørbrad - her parrer vi mørbradbøfferne med æbler, spidskål og løg. Lækkert!
4 personer
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 spsk. olie
- salt, peber
- Desuden:
- 2 æbler
- 1 spidskål, ca. 400 g
- 1 rødløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1-2 spsk. hakket rosmarin eller persille
- 1 dl vand
- salt, peber
- Tilbehør:
- 600 g kogte kartofler
Sådan laver du mørbradbøffer med æbler og spidskål
- Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i 2 cm’s skiver, og tryk dem let ud med hånden.
- Brun mørbradbøfferne i olie på begge sider. Steg dem færdige et par min. på hver side.
- Skær æblerne i både med skrællen på. Snit kålen. Skær løget i skiver. Svits æbler og løg i olie, til de er gyldne.
- Tilsæt rosmarin og vand, og kog det sammen 3-4 min. Smag til med salt og peber. Server bøfferne med æbleblandingen.
PRØV OGSÅ:Kalveschnitzler med wokgrønsager