Nem iskage: Sorbet i lag med vafler

Verdens nemmeste iskage: Sorbet i lag med vafler

Denne smukke iskage er super nem at lave! Du skal blot bruge tre forskellige sorbet is og vaniljevafler, så kan du lave den fineste iskage.

6-8 personer

Ingredienser

  • 2 pakker vaniljevafler a 175 g (24 stk.)
  • ½ liter mango sorbet
  • ½ liter hindbær sorbet
  • ½ liter citronsorbet

Sådan gør du:

  1. For en sandkageform med film, det skal række udover kanterne på formen.
  2. Læg et lag vafler tæt i bunden af formen på den lange led.
  3. Optø sorbeten, til den bliver blød. Pisk den i en røremaskine eller med en håndmikser. Pisk, til det er en blød creme.
  4. Kom første sorbetsmag i bunden af sandkageformen. Læg nu et lag vafler i et jævnt lag. Gentag proceduren med de andre sorbeter.
  5. Frys iskagen ned i mindst 5 timer.
  6. Tag iskagen ud 15 min. før, den skal serveres. Løft iskagen ud af formen ved hjælp af filmen. Skær i skiver og server.