Nem ovnæggekage med pølser - opskrift fra Hendes Verden

Nem ovnæggekage med pølser

Æggekage til 4 personer

Æggekage

  • 500 g broccoli
  • 4 gulerødder
  • 2 løg
  • 300 g wienerpølser, f.eks. Hanegal el. Hedegaard
  • 6 æg
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 150 g pastaskruer
  • Tilbehør:
  • ristede skiver af
  • rugbrød

Sådan laver du ovnæggekage med pølser

  1. Del broccolien i buketter.Skær gulerødderne i stænger.Skær løget i små tern. Skærpølserne i 3 cm’s stykker. Kogpastaen efter anvisningen påemballagen. Kog grønsagernemed i pastavandet de sidste4-5 min. af pastaens kogetid.Kog også pølserne med desidste 2-3 min. Afdryp pasta,grønsager og pølse i en sigte.
  2. Pisk æggene sammen medmælk, hvedemel, salt ogpeber. Vend pasta, grønsagerog pølser i.
  3. Kom det hele i et stortsmurt ovnfast fad. Stil fadeti ovnen ved 200 gr. i ca. 30min. på midterste ovnribbe.