Panang andespyd med ris og sprød sur-sød salat
Nem aftensmad, der er både spicy og sprød. Her får du opskriften på Panang andespyd med ris og en sprød asiatisk salat til.
Panang andespyd til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- Dressing:
- 2 dl eddike
- 75 g sukker
- 1 stjerne anis
- Grønsager:
- 2 tomater uden kerner i små tern
- 2 gulerødder i små tern
- 1 agurk uden kerner i små tern
- And:
- 2 stk. andebryst
- 8 træspyd
- 200 g panko rasp
- 2 spsk jordnøddeolie (kan erstattes med vindruekerneolie)
- Til servering:
- Kogte ris
Sådan laver du panang andespyd
- 1. Kom alle ingredienserne til dressingen i en gryde, kog den op, og lad den koge i 3 minutter, mens der piskes.
- 2. Tag dressingen af varmen, køl helt ned, og vend derefter grønsagerne i. Lad salaten trække mindst 10 minutter – gerne længere – før den serveres.
- 3. Skær kødet ud i stykker af 2 cm tykkelse, bank dem lidt flade, og sæt dem på træspyd. Vend spyddene godt rundt i raspen, og steg dem i jordnødde-olie 2-3 minutter på hver side.
- 4. Server spyddene med panang and rygende varme med ris og sur-sød salat.