Opskrift på panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs

Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs

Lækker opskrift på panna cotta med hindbær, der kan tilberedes i god tid.

Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs til 6 personer

Ingredienser

  • Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
  • 100 g ribs
  • 1 bæger pasteuriseret æggehvide
  • en smule hvid sukker
  • 200 g friske eller optøede hindbær
  • 2 spsk. sukker
  • Creme:
  • 4 blade husblas
  • ¼ l sødmælk
  • ¼ l piskefløde
  • korn fra 1 stang vanilje
  • 4 spsk sukker

Sådan laver du panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs

  1. 1. Vend ribs i pasteuriseret æggehvide og derefter i sukker.
  2. 2. Kog hindbærrene med sukker til en puré. Sigt blandingen, så kernerne sorteres fra.
  3. 3. Lav cremen. Læg husblas i blød i koldt vand. De skal trække ca. 5 minutter. Kog mælk og fløde op med vaniljekorn og sukker. Tag af blusset, og vend hindbærpureen i.
  4. 4. Vrid husblassen, og smelt den i den varme flødemasse. Hæld cremen i 6 små forme. Stil desserten i køleskab i ca. 3 timer. Pynt med ribs ved servering.