Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs
Lækker opskrift på panna cotta med hindbær, der kan tilberedes i god tid.
Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs til 6 personer
Ingredienser
- Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
- 100 g ribs
- 1 bæger pasteuriseret æggehvide
- en smule hvid sukker
- 200 g friske eller optøede hindbær
- 2 spsk. sukker
- Creme:
- 4 blade husblas
- ¼ l sødmælk
- ¼ l piskefløde
- korn fra 1 stang vanilje
- 4 spsk sukker
Sådan laver du panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
- 1. Vend ribs i pasteuriseret æggehvide og derefter i sukker.
- 2. Kog hindbærrene med sukker til en puré. Sigt blandingen, så kernerne sorteres fra.
- 3. Lav cremen. Læg husblas i blød i koldt vand. De skal trække ca. 5 minutter. Kog mælk og fløde op med vaniljekorn og sukker. Tag af blusset, og vend hindbærpureen i.
- 4. Vrid husblassen, og smelt den i den varme flødemasse. Hæld cremen i 6 små forme. Stil desserten i køleskab i ca. 3 timer. Pynt med ribs ved servering.
LÆS OGSÅ:Panna cotta med havtorn og lakrids