Panna cotta med rabarber

Panna cotta med rabarber

En vidunderlig syrlig-sød dessert.

PANNA COTTA MED RABARBER

Tid: ca. 30 minutter + afkøling

(6 pers.)

2½ dl piskefløde

2½ dl sødmælk

50 g sukker

1½ dl rabarbermarmelade (se opskriften her)

4 blade husblas

Rabarbersirup (se opskriften her)

1. Varm piskefløde, mælk og sukker op til kogepunktet, og lad det simre 5 minutter. Tag det af varmen, og rør rabarbersyltetøj i.

2. Udblød husblas i koldt vand, det tager ca. 5 minutter. Knug vandet ud af husblassen, og rør den ud i den varme creme.

3. Fordel cremen i 6 mindre skåle eller kopper, og sæt dem på køl i ca. 3 timer. Server rabarbersirup til panna cottaen.

► SE OGSÅ: Ovnstegt kylling med spicy rabarberchutney og salat

► SE OGSÅ: Spicy rabarberchutney

► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele