Panna cotta med rabarber
En vidunderlig syrlig-sød dessert.
PANNA COTTA MED RABARBER
Tid: ca. 30 minutter + afkøling
(6 pers.)
2½ dl piskefløde
2½ dl sødmælk
50 g sukker
1½ dl rabarbermarmelade (se opskriften her)
4 blade husblas
Rabarbersirup (se opskriften her)
1. Varm piskefløde, mælk og sukker op til kogepunktet, og lad det simre 5 minutter. Tag det af varmen, og rør rabarbersyltetøj i.
2. Udblød husblas i koldt vand, det tager ca. 5 minutter. Knug vandet ud af husblassen, og rør den ud i den varme creme.
3. Fordel cremen i 6 mindre skåle eller kopper, og sæt dem på køl i ca. 3 timer. Server rabarbersirup til panna cottaen.
Annonse
► SE OGSÅ: Ovnstegt kylling med spicy rabarberchutney og salat
► SE OGSÅ: Spicy rabarberchutney
► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele