Peberbøffer med senneps-persille-smør og kartoffelsalat
Imponér din partner med en god peberbøf med lækkert hjemmerørt smør med sennep og persille og nye kartofler.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Grilltid: ca. 10 min.
- Ingredienser:
- 4 tournedoser
- 2 spsk. olie
- 2 tsk. sort knust peber
- salt
- Kartoffelsalat:
- 1-1½ kg nye kartofler
- 2-3 spsk. sorte oliven
- 1 lille rødløg
- Senneps-persille-smør:
- 100 g smør
- 1 spsk. grov sennep
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. bredbladet persille
- Tilbehør:
- frisk brøndkarse
- Pensl grillristen og derefter kødet med olie. Vend kødet i peber. Brun kødet ved høj varme på begge sider. Krydr med salt. Steg videre ved lavere temperatur i 3-4 min. på hver side (afhængigt af, om kødet skal være rødt, rosa eller gennemstegt).
- Kartoffelsalat:
- Kog skrubbede kartofler møre i 15-20 min. i letsaltet vand. Skær kartoflerne i både, og bland med oliven og finthakket rødløg.
- Senneps-persillesmør:
- Rør blødt smør med sennep, knust hvidløg og hakket persille. Tril til en rulle vha. smørrebrødspapir. Læg rullen i køleskab i ca. 30 min. Skær smørret i 4 skiver, og kom én på hver tournesdos. Servér med kartoffelsalat.