Pizza med oksekød og peberfrugt

Pizza med oksekød og peberfrugt

4 personer

Ingredienser

  • 1 lille gul peberfrugt
  • 1 lille rød peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 400 g hakket oksekød maks.
  • 10 % fedt
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 dl tomatpuré
  • ½ dl bouillon eller vand
  • salt, peber
  • 2 ruller færdig pizzadej
  • 150 g reven pizzaost
  • 2-3 tsk. oregano
  • Pynt: evt. rucolasalat
  • Tilbehør:
  • Lav et fad med gnavegrønsager, f.eks. cherrytomater, gulerodsstænger og agurkestænger.

  1. Skær peberfrugter og løg i små tern, og svits dem i olie sammen med kødet. Kom tomatpuré og bouillon ved, og kog det sammen ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  2. Fordel kødfyldet på pizzabunden. Drys ost og oregano over, og stil pizzaen i ovnen på midterste ovnribbe i ca. 18 min. ved 225 gr.