Pizza med oksekød og peberfrugt
4 personer
Ingredienser
- 1 lille gul peberfrugt
- 1 lille rød peberfrugt
- 1 lille løg
- 400 g hakket oksekød maks.
- 10 % fedt
- 1 tsk. olivenolie
- 2 dl tomatpuré
- ½ dl bouillon eller vand
- salt, peber
- 2 ruller færdig pizzadej
- 150 g reven pizzaost
- 2-3 tsk. oregano
- Pynt: evt. rucolasalat
- Tilbehør:
- Lav et fad med gnavegrønsager, f.eks. cherrytomater, gulerodsstænger og agurkestænger.
- Skær peberfrugter og løg i små tern, og svits dem i olie sammen med kødet. Kom tomatpuré og bouillon ved, og kog det sammen ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
- Fordel kødfyldet på pizzabunden. Drys ost og oregano over, og stil pizzaen i ovnen på midterste ovnribbe i ca. 18 min. ved 225 gr.