Pommes med mayo - på den sunde måde
4
Ingredienser
- 2 bagekartofler
- 3 pastinakker
- 3 gulerødder
- ½ fed hvidløg
- ½ citron
- olivenolie
- salt
- peber
- 1 dl færdig mayonaise
- 1 dl creme fraiche 18 %
- ½ rødløg
- ½ tsk karry.
Sådan laver du pommes
- 1. Skræl kartofler, pastinak og gulerødder. Skær dem i aflange pomfritstave.
- 2. Vend dem med olivenolie, saften af en halv citron og hakket hvidløg.
- 3. Læg dem i en bradepande, krydder med salt og peber og bag dem ved
- 200 grader i ca. 20 min. Gerne mere, hvis
- grønsagerne ikke er møre.
- 4. Når kartoflerne er møre tager du det, der svarer til en ¼ bagekartoffel, som du blender med mayonaise, creme fraiche, rødløg og karry.
- 5. Smag til med salt og peber.
- 6. Server pommesfriterne med med mayonaisen.