Rabarber-jordbærdessert

Rabarber-jordbærdessert

Rødgrød med fløde: Den klassiske dessert med årstidens lækre rabarber og jordbær.

4 personer

Ingredienser

  • 8-10 dl rabarbersaft, evt. let fortyndet (se opskrift på vores Rabarbersaft)
  • 1 vaniljestang
  • sukker efter smag
  • 5-600 g jordbær
  • ca. 50 g kartoffelmel
  • sukker til drys
  • Til servering:
  • 50 g mandler og fløde

  1. Kog rabarbersaften op med en flækket og udhulet vaniljestang, og smag den til med sukker.
  2. Klargør og halver jordbærrene, og lad dem koge 5 min. i saften. tag gryden fra varmen, og vent et øjeblik. hæld udrørt kartoffelmel ud i desserten, og hæld den straks op i skåle eller glas. drys med lidt sukker.
  3. Skold og smut mandlerne, og server desserten med flækkede mandler og fløde.