Konfekt med chokolade

Rocky road med mørk chokolade

Rocky road er små stykker konfekt, som er nemme at lave. De kræver egentlig bare noget god chokolade og noget fyld efter eget valg.

25 stk. konfekt

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 300 g mørk chokolade
  • 50 g mandler
  • 50 g usaltede pistacienødder
  • 80 g soltørrede abrikoser
  • 2 tsk frysetørrede hindbær

Sådan laver du Rocky Road:

  1. 1.  Hak chokoladen fint, og smelt den forsigtigt over et vandbad. Hak mandler, pistacienødder og abrikoser groft. Hæld den smeltede chokolade over nødder, abrikoser og frysetørrede hindbær, og rør det hele godt sammen.
  2. 2. Hæld massen i en lille form/bradepande, beklædt med bagepapir, 20 x 20 cm. Sæt formen på køl i ca. 3 timer, hvorefter massen skæres ud i små tern eller stænger og opbevares i en dåse på køl. De små stykker konfekt holder sig friske i ca. 1-2 uger på køl.
  3. TIP: Rocky road kan sagtens laves med andre typer af nødder, knuste kiks, tørret frugt, eller hvad du har i køkkenskabene!
  4. Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.