Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

2-4

Ingredienser

  • 1 bundt koriander
  • 500 g daddeltomater
  • 2 dåser tun i olie
  • 1 bundt forårsløg
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Groft brød eller ristet rugbrød og under alle omstændigheder citron

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

  1. Skyl og hak korianderbladene, og gem lidt til pynt. Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber, og stil dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i 20 min. Rør tunen med lidt af olien fra dåsen, salt og peber og hakket koriander. Rens forårsløgene, skær dem i tynde ringe, og vend i tunen, men gem lidt til pynt. Når tomaterne er bløde, men stadig har facon, vendes de op i tunen, der serveres med groft brød eller ristet rugbrød.