Salat med krydret kylling
Smagen af forår med krydret kylling og lækker aspargessalat
4
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst med skind
- 1 tsk Herbes de Provence
- salt, peber
- 2 tsk olivenolie
- 400 g grønne asparges
- VINAIGRETTE:
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk lys vineddike
- 2 spsk hakkede kapers
- 1 spsk finthakket
- skalotteløg
- frisk kørvel
- brødcroutoner af 200 g
- fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Gnid kyllingekødet med Herbes de Provence, salt og peber og brun det godt på alle sider.
- Dæmp varmen, stænk evt. lidt bouillon over og steg kødet i 5-6 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt.
- Skær aspargesene i halve, blancher dem i kogende, letsaltet vand et par minutter, afkøl og afdryp dem.
- Pisk vinaigretten sammen og smag den til, før den vendes med aspargesene, der serveres til kødet med de sprøde croutoner.