Salat med kylling

Salat med krydret kylling

Smagen af forår med krydret kylling og lækker aspargessalat

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst med skind
  • 1 tsk Herbes de Provence
  • salt, peber
  • 2 tsk olivenolie
  • 400 g grønne asparges
  • VINAIGRETTE:
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk lys vineddike
  • 2 spsk hakkede kapers
  • 1 spsk finthakket
  • skalotteløg
  • frisk kørvel
  • brødcroutoner af 200 g
  • fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Gnid kyllingekødet med Herbes de Provence, salt og peber og brun det godt på alle sider.
  2. Dæmp varmen, stænk evt. lidt bouillon over og steg kødet i 5-6 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt.
  3. Skær aspargesene i halve, blancher dem i kogende, letsaltet vand et par minutter, afkøl og afdryp dem.
  4. Pisk vinaigretten sammen og smag den til, før den vendes med aspargesene, der serveres til kødet med de sprøde croutoner.