Sildesalat

Sildesalat

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (6-8 personer)
  • 2 dl fromage frais
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1 lille glas ufarvet kaviar, 60 g
  • 1 bundt purløg
  • 1 potte dild
  • 3 kryddersildefileter
  • 2-3 kogte kartofler
  • 1 rødløg
  • 2 hårdkogte æg
  • Pynt: 1 hårdkogt æg og klippet purløg

  1. Bland fromage frais og cremefraiche sammen med kaviar.
  2. Tilsæt fintklippet dild og purløg.
  3. Skær kryddersildefileterne og kartoflerne i små terninger og bland dem i dressingen.
  4. Tilsæt hakket rødløg og 2 hårdkogte, hakkede æg.
  5. Garnér sildesalaten med æggebåde og fintklippet purløg.