Skinketoast

Skinketoast

Til dig, der elsker ristet hvidt brød og cafémad. Og så slanker det.

4

Ingredienser

  • 8 skiver Elverbrød (fra Guldbageren) – se tip
  • 60 g mandler eller hasselnødder
  • 40 g Lätta
  • 200 g god skinke
  • 80 g ost 16%
  • 4 spsk pesto
  • 2 tomater
  • friskkværnet peber
  • lidt stødt spidskommen

Sådan gør du

  1. 1. Bag brødet dagen i forvejen, så det er klar. Lav brødet efter anvisning på pakken, men tilsæt hakkede mandler. Del brødet i 8 skiver.
  2. 2. Smør brødskiverne med Lätta, og fordel skinken på brødet.
  3. 3. Læg skiver af ost ovenpå, og smør til sidst med pesto. Læg 1 skive brød på toppen.
  4. 4. Bag de 4 toast i ovnen ved 275 grader i 10-15 min.
  5. 5. Servér skiver af tomat til den lune skinketoast, og drys med friskkværnet peber og stødt spidskommen på toppen inden servering.
  6. Tip: Brødet kan købes færdigbagt eller som brødblanding. I denne opskrift har vi tilsat mandler til brødblandingen. Brødet ligner franskbrød, men virker helt anderledes end hvidt brød i din krop, da det indeholder fibre og protein fra soja og æggehvide. Det løfter ikke blodsukkeret, har forsvindende få kulhydrater og mætter særdeles godt.
  7. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Croque Monsieur med brie