Cheeseburger
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
- ½ spsk olie
- 4 skiver ost
- salt og peber
- Endvidere:
- 4 burgerboller
- sennep og ketchup
- 4-8 salatblade
- 1-2 tomater (i skiver)
- ½ løg (i ringe)
- syltede agurker (i skiver)
- Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 bøffer.
- Steg dem på en varm pande med olie 4-5 min. på hver side.
- Læg osten på bøfferne de sidste 2 min. af stegetiden og lad den akkurat smelte.
- Rist bollerne og smør „underne“ med ketchup og „overne“ med sennep.
- Fyld dem med salatblade, bøffer, tomat, løgringe og syltede agurker.