Cheeseburger

Cheeseburger

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
  • ½ spsk olie
  • 4 skiver ost
  • salt og peber
  • Endvidere:
  • 4 burgerboller
  • sennep og ketchup
  • 4-8 salatblade
  • 1-2 tomater (i skiver)
  • ½ løg (i ringe)
  • syltede agurker (i skiver)

  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 bøffer.
  2. Steg dem på en varm pande med olie 4-5 min. på hver side.
  3. Læg osten på bøfferne de sidste 2 min. af stegetiden og lad den akkurat smelte.
  4. Rist bollerne og smør „underne“ med ketchup og „overne“ med sennep.
  5. Fyld dem med salatblade, bøffer, tomat, løgringe og syltede agurker.