Slikasparges med fjordrejer og æg
Her får du opskriften på en lille nem sommerret med sæsonens asparges, rejer og æg.
(4 personer)
Ingredienser
- 250 g hvide asparges
- 250 g grønne asparges
- 200 g kogte og pillede fjordrejer
- 4 hårdkogte æg
- Marinade:
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hakket persille
- 1 tsk. dijonsennep
- salt, peber
- Tilbehør:
- rør en god mayonnaise med hakket basilikum og evt. lidt finthakket hvidløg
- Skær den træede ende afaspargesene, og skræl dehvide asparges fra hoved modfod. Kog aspargesene i letsaltetvand i ca. 10 min. for de hvideog 4 min. for de grønne. Afdrypaspargesene, og hold demvarme under et rent klæde. Lægdem i et dybt fad
- Pisk marinaden sammen, oghæld den over aspargesene.Pynt med fjordrejer og hakkedeæg.