Spaghetti med kylling og parmesandressing
I Italien kan de bare det der med at få få gode ting til at smage godt sammen.
Spaghetti med kylling og parmesandressing til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 400 g pasta, spaghetti, macaroni eller penne
- 500 g kyllingebryst
- 1 spsk timian, hakket
- 1-2 spsk solsikke olie/vegetabilsk
- 100 g bacon i strimler, sprød stegt
- 100 g crutoner
- 50 g parmesan.
- Parmesandressing:
- 50 g parmesan, fintrevet
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk Dijonsennep
- 1-2 anjoser (kan udelades)
- 2 dl yoghurt naturel, 10 %
- salt
- sort peber
- ekstra parmesan til drys.
Sådan laver du spaghetti med kylling
- 1. Blend alle ingredienserne til parmesandressingen. Smag til med salt og peber.
- 2. Kog pastaen efter pakkens anvisning, kom pastaen i en sigte og hold den varm.
- 3. Skær kyllingen i lange, tynde skiver og vend den sammen med timian, salt og peber.
- 4. Steg kyllingen godt igennem på en varm pande i olie i 2-3 min.
- 5. Steg baconen sprødt på en pande. Kom pastaen op i en stor skål og vend det sammen med kylling, bacon, crutoner og parmesanyoghurt.
- 6. Fordel retten i 4 tallerkener eller i en stor skål og drys med revet parmesan.
Prøv ogsåmexicanskquesadilla-sandwich