Stenalderbrunch
Begynd din morgen som en stenaldermand med kød og grønt.
1
Ingredienser
- 100 g kyllingebryst
- 2 skiver ost, max 17%
- 2 skiver skinke
- evt ½ tsk tørret estragon (kan undlades)
- 1 æg, sammenpisket
- 20 g hasselnøddeflager
- 20 g havreklid
- salt og peber
- olivenolie
- 10 g babyspinat
- 10 g rucola
- 50 g tomat
- 3 oliven med mandler 24 g)
- 1 spsk rapsolie med citron
- lidt saft fra en frisk lime
- 20 g pistacienødder eller mandler
Sådan gør du:
- Skær et snit i kyllingefileten og åbn det op. Bank de to kyllingeflader med hånden.
- Læg skiver af ost og skinke på det ene stykke kylling. Drys med tørret estragon. Luk kylling sammen. Vend den i sammenpisket æg.
- Bland nøddeflager og havreklid sammen. Vend kyllingen i nødderasp. Steg i fedtstof 4-6 min på hver side. Vend kødet løbende og krydr med salt og peber.
- Anret den din stenalder brunch på en tallerken med friske spinatblade, rucola, halverede tomater og oliven med mandler. Kom rapsolie, limesaft, salt, peber og nødder over og spis!
- 600 kcal pr. portion
- Prøv også go-mave-grød
- Find flere lækre slankeopskifter på altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/