Stenalderbrunch

Begynd din morgen som en stenaldermand med kød og grønt.

1

Ingredienser

  • 100 g kyllingebryst
  • 2 skiver ost, max 17%
  • 2 skiver skinke
  • evt ½ tsk tørret estragon (kan undlades)
  • 1 æg, sammenpisket
  • 20 g hasselnøddeflager
  • 20 g havreklid
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 10 g babyspinat
  • 10 g rucola
  • 50 g tomat
  • 3 oliven med mandler 24 g)
  • 1 spsk rapsolie med citron
  • lidt saft fra en frisk lime
  • 20 g pistacienødder eller mandler

Sådan gør du:

  1. Skær et snit i kyllingefileten og åbn det op. Bank de to kyllingeflader med hånden.
  2. Læg skiver af ost og skinke på det ene stykke kylling. Drys med tørret estragon. Luk kylling sammen. Vend den i sammenpisket æg.
  3. Bland nøddeflager og havreklid sammen. Vend kyllingen i nødderasp. Steg i fedtstof 4-6 min på hver side. Vend kødet løbende og krydr med salt og peber.
  4. Anret den din stenalder brunch på en tallerken med friske spinatblade, rucola, halverede tomater og oliven med mandler. Kom rapsolie, limesaft, salt, peber og nødder over og spis!
  5. 600 kcal pr. portion
  6. Prøv også go-mave-grød
  7. Find flere lækre slankeopskifter på altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/

TIP

Retten kan også spises til frokost eller aften.