Sund fastfood: Kyllingekebab i grovpita

Sund fastfood: Kyllingekebab i grovpita

Oh yes, fastfood på den sunde måde. Hvor du får den gode, vanedannende smag for langt færre kalorier.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    305 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    48 %
  • Kulhydrat:
    36 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 225 g kyllinge- inderfilet
  • ½ tsk. tørret oregano
  • ½ tsk. tørret mynte
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • Revet skal og saft af ½ økologisk citron
  • Salt og peber
  • Youghurt-agurke-dip:
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 fed knust hvidløg
  • Friskhakket eller tørret mynte
  • ½-1 tsk. spidskommen
  • ¼ agurk
  • 1 hjertesalat
  • 1 grovpita
  • Lidt citron

Sådan gør du:

  1. Kom kyllingefileterne i en skål, og bland dem omhyggeligt med de tørrede krydderier, olie, hvidløg samt citronskal og saft.
  2. Sæt kødet på spyd, og steg dem i en stor pande. Steg dem i 3-4 minutter på hver side.
  3. Rør og smag yoghurten til med hvidløg, mynte og spidskommen samt salt og peber.
  4. Høvl agurken fint, og vend den i yoghurten.
  5. Lun, og del pitabrødene.
  6. Servér kyllingekebabben med hjertesalat, citron, pitabrød, frisk mynte og lunt pitabrød.