Cookies med tre slags chokolade

Tredobbelte chokolade-cookies

Klassiske cookies til den dedikerede chokoladeelsker.

TREDOBBELTE CHOKOLADECOOKIES

Ca. 20 store cookies

Tid: ca. 15 min. plus hvile- og bagetid.

125 g smør

220 g brun farin

1 tsk. vaniljesukker

1 æg

225 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. flagesalt

50 g mørk chokolade

50 g flødechokolade

50 g hvid chokolade

1. Kom smør, brun farin og vaniljesukker i en skål, og pisk det sammen til en cremet konsistens.

2. Tilsæt ægget, og pisk sammen. Bland hvedemel med bagepulver og salt, og rør det i dejen.

3. Hak de tre slags chokolade groft, og rør i dejen. Rul dejen ud til en tyk pølse, ca. 6 cm i diameter, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg dejen i køleskabet i 1 time.

4. Tænd ovnen på 180 grader. Skær dejen i skiver på ca. 1 cm med en skarp kniv. Fordel kagerne på to bageplader, og bag dem i ca. 10 min., til de er gyldne. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen, inden de afkøles på en bagerist.

TIP: For at dine cookies får den rigtige bløde seje midte, skal de ikke bages i for lang tid, men kun til de lige netop er gyldne.

► SE OGSÅ: Kokos-marcipan-cookies

► SE OGSÅ: Peanutbutter cookies

► SE OGSÅ: Sprøde cookies