Vanilleblommer med skyrcreme
Kombinationen af blommer og vanilje giver en dejlig, frisk dessert med proteindrys, der booster din forbrænding.
4
Ingredienser
- 6 blommer
- 2 vaniljestænger
- 3 skiver frisk ingefær
- ca. 2 spsk flydende sødemiddel, f.eks. PerfectSød
- 50 g cremefraiche 38 %
- 200 g skyr
- 1 spsk revet citronskal, økologisk
Sådan gør du
- 1/ Del blommerne i halve, og fjern stenene. Læg blommerne i en gryde, og kom vand i gryden, så blommerne lige er dækket af vand. Del vaniljestængerne, og læg dem i gryden sammen med skiver af frisk ingefær. Lad blommerne koge i ca. 5-8 min, til de er møre.
- 2/ Hæld noget af vandet fra, og lad blommerne køle af. Smag til med flydende sødemiddel. Bruger du Suvida Strø, så tilsæt det, når desserten er varm.
- 3/ Fisk blommerne op med en ske, og anret dem i en dyb tallerken. Fordel blommesuppen. Rør cremefraiche med skyr og revet citronskal. Servér blommerne med en klat skyrcreme.
- [100 kcal pr. person]