Citrus yoghurt panna cotta
6
Ingredienser
- 3 små plader husblas
- 2 1/2 dl piskefløde
- 1 vaniljestang
- 45 g sukker
- 2 1/2 yoghurt 3%
- 2 tsk frisk revet citronskal, økologisk.
- Citrusfrugt:
- 1 spsk ahorn sirup
- filet fra 1 appelsin
- filet fra 1 citron
- filet fra 1 rød grapefrugt.
Sådan gør du
- Blød husblassen op i vand. Kog piskefløde, korn fra vaniljestang og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og lad det stå lidt. Tag husblas op af vandet og rør den i den varme fløde. Køl af i 10 minutter, tilsæt yoghurten og hæld derefter massen igennem i si. Fordel yoghurtcremen i forme eller portionsglas. Stil i køleskabet i fire timer eller til næste dag.
- Vend citrusfileter med siruppen og servér på toppen af panna-cottaen.