Ferskenglaserede svinekoteletter
Louisa Lorang: "Jeg kan godt lide disse koteletter med en simpel, syrlig kålsalat til. Servér også gerne grillet brød eller grillede grøntsager til".
4 personer
Ingredienser
- Ingredienser:
- 2 modne ferskner
- 1 spsk. ingefær
- 2 spsk. limesaft
- 2 spsk. fiskesovs
- ½ dl flydende honning
- 2-3 tsk. rød chili (efter smag)
- 4 svinekoteletter (gerne med ben)
- lidt olivenolie
- salt
- Flæk fersknerne, og fjern stenen. Læg fersknerne på grillen med skindsiden nedad, og lad dem grille let, til skindet er til at trække af. Det tager 5-7 min.
- Kom de flåede ferskner i en skål, og blend dem med fintrevet ingefær, lime, fiskesovs og honning. Smag sovsen til med finthakket chili.
- Pensl imens koteletterne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill i 5-10 min., til de er akkurat gennemstegte eller efter smag. Krydr med salt, og pensl dem med ferskendressingen de sidste min. på grillen. Top koteletterne med ekstra dressing, og servér straks.