Grillet kalv

Grillet kalv, asparges & pesto

Lidt luksus til hverdag − det ka’ vi li’.

4 personer

Ingredienser

  • 4 kalvekoteletter a 125 g
  • salt, peber
  • lidt hakket hvidløg og salvie
  • olie til stegning
  • 350 g grønne asparges
  • lidt olie til pensling
  • Mynte- & cashewpesto:
  • 25 g ristede cashewnødder
  • 3-4 stilke frisk mynte
  • 1 udkernet grøn chili
  • limesaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1-2 tsk honning
  • 400 g fuldkorns-baguette
  • lime

  1. Sådan gør du: Begynd med pestoen: Blend nødder, mynte og chili med limesaft og olivenolie. Smag til med salt, peber og honning. Pensl kødet med olie, og drys salt, peber, salvie og hvidløg på. Grill det i 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor stegt det ønskes. Tag kødet af panden, pensl aspargesene med olie, og grill dem derefter i panden i ca. 2 minutter på hver side. Server kødet med grillede asparges, mynte- og cashewpesto samt groft brød og lime.
  2. Energi pr. person: 550 kcal, fedt 30%, protein 28%, kulhydrat 42%
  3. TIP! Hvis du griller dine asparges, så pas godt på, at de ikke bliver brændt.