Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
Smør, grønne asparges, rabarber, svinemørbrad og salvie. Der er få, men virkelig velsmagende sæsoningredienser i denne nye favorit til både hverdag og fest.
Ingredienser
- 1 svinemørbrad på ca. 500 g
- salt og peber
- 150 g smør
- 1 kg grønne asparges
- 20 salvieblade
- 2 stængler rabarber, skåret i tern.
Sådan laver du grønne asparges og svinemørbrad:
- Sæt ovnen på 175 grader.
- Skær den hårde sene af svinemørbraden, og krydr den godt med salt og peber på alle sider. Brun den af på alle sider i lidt af smørret på en pande.
- Kom svinemørbraden i et fad, og kom den i ovnen sammen med de grønne asparges. Lad den stege færdig i ca. 20 min. Bruger du stegetermometer skal kernetemperaturen være 62 grader, når mørbraden er færdig.
- Kom resten af smørret samt salviebladene på panden. Smelt smørret ved mellemvarme, og lad det simre, til det er lysebrunt og dufter af nødder, det tager ca. 10 min ved mellemvarme. Vend til sidst rabarbertern i.
- Skær mørbraden i skiver, og servér med de stegte asparges og salviesmør.
De bedste opskrifter & tip til lækker mørbrad
-
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
-
Mørbradgryde med bacon, æbler og flødesovs
-
Svinemørbrad med pestokartofler
-
Mørbradgryde med sennepssovs
-
Vietnamesisk mørbradgryde
-
Mørbradgryde med champignon og perleløg
-
Klassisk mad fra 60'erne: Mørbradgryde
-
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
-
Helstegt mørbrad med svampe og løg
-
Mørbrad a la thai
-
Fyldt mørbrad på kartoffelbund
-
Klassisk mørbradgryde med cocktailpølser
-
Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
-
Indbagt mørbrad med tomatpesto
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Spaghetti med mørbrad