Ingefær-ananas-margarita med agavesirup

Ingefær-ananas-margarita med agavesirup

Drøm dig væk til en mexicansk strandbar med en frisk margarita i hånden.

4

Ingredienser

  • 50 g frisk ingefær
  • ¼ ananas uden stok
  • 8 spsk agavesirup
  • 12 cl tequila blanco
  • 4 lime, saften herfra
  • isterninger

Sådan gør du:

  1. Skær ingefær og ananas i bittesmå tern, og fordel det i 4 glas med flad bund sammen med agavesirup. Stød det med en støder, eller skaftet af en trægrydeske, til saften kommer ud – vær forsigtig, så glasset ikke går i stykker. Hæld tequila og limejuice i glassene, tilsæt masser af is og rør rundt.

Tip

Hvis du vil have salt på kanten af glassene, så kør en limebåd rundt på glassets kant, og dryp det herefter i en skål med salt – dette skal gøres inden du fylder is og drink i glasset.