Kartoffelsalat med rygeost
Denne salat egner sig godt til frokost, men kan også bruges som tilbehør til aftensmaden - og så er den nem at lave.
4 personer
Ingredienser
- 250 g små nye kartofler
- 200 g rygeost, gerne fra Løgismose
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 10 radiser
- ¼ agurk
- 1 dl små blomkålsbuketter
- 1 forårsløg el. 2 spsk. purløg
- salt, peber
- Tilbehør:
- ristet rugbrød
Sådan gør du
- Rens, og kog kartoflerne (se hvordan i faktaboks). Afdryp, og afkøl kartoflerne.
- Rør rygeost og cremefraiche sammen. Skær radiserne i både eller skiver. Skær agurken i små tern. Skær kartoflerne i tern.
- Vend grønsager og kartofler i rygeostblandingen. Krydr med salt og peber. Pynt med snittet forårsløg eller purløg.
- Server på ristet rugbrød.