Nem crumble med kokos & blomme
Frugt med smuldredej er en af verdens nemmeste kager, og så er det også en fin dessert. Så glæd dine gæster med lidt frugtdessert – eller server kagen til eftermiddagskaffen.
4 portioner
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 75 g smør
- 50 g mel
- 50 g sukker
- 25 g kokosmel
- Smør og sukker til formen
- ca. 500 g blommer
- Smuldr smør og mel og bland det med sukker og kokosmel.
- Smør en tærteform eller 4 portionsforme med smør og drys med sukker.
- Fyld op med skyllede, halverede og udstenede blommer og drys til sidst med kokos-crumblen.
- Bag kagen i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min.
- Servér den lækre blommecrumble med lidt flødeskum, cremefraiche eller en god skefuld vaniljeis til.
10 lækre crumbles
-
Blomme crumble med hasselnødder
-
Pære-hindbær-crumble med mandler
-
Æble-brombær-crumble
-
Skøn crumble med blommer, pærer & makroner
-
Crumblecake med solbær og hindbær
-
Nem rabarbercrumble med marcipan
-
Æblecrumble med vanilje
-
Nem dessert: Frugtcrumble med flødeskum
-
Blommecrumble
-
Nem crumble med kokos & blomme