Kokos-blommecrumble

Nem crumble med kokos & blomme

Frugt med smuldredej er en af verdens nemmeste kager, og så er det også en fin dessert. Så glæd dine gæster med lidt frugtdessert – eller server kagen til eftermiddagskaffen.

4 portioner

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 75 g smør
  • 50 g mel
  • 50 g sukker
  • 25 g kokosmel
  • Smør og sukker til formen
  • ca. 500 g blommer

  1. Smuldr smør og mel og bland det med sukker og kokosmel.
  2. Smør en tærteform eller 4 portionsforme med smør og drys med sukker.
  3. Fyld op med skyllede, halverede og udstenede blommer og drys til sidst med kokos-crumblen.
  4. Bag kagen i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min.
  5. Servér den lækre blommecrumble med lidt flødeskum, cremefraiche eller en god skefuld vaniljeis til.