cheesecake i glas

Nemme cheesecakes i glas

Cremet vaniljecheesecake i glas toppet med syltede kirsebær,kirsebærsirup og havreknas og serveret i små, fineglas. Lynhurtig og toplækker dessert.

6-8 små glas

Total:35 minutter

Ingredienser

  • Havrekiks:
  • 100 g havrekiks
  • 50 g smør
  • 1 nip salt
  • Fyld:
  • 300 g flødeost
  • 150 g skyr
  • 75 g sukker
  • 1 vaniljestang, korn heraf
  • 1-2 spsk citronsaft
  • Pynt:
  • 6-8 amarenakirsebær + sirup derfra rød skovsyre

Sådan laver du

  1. Havrekiks: Kom kiksene i en frysepose, og knus dem til krummer. Smelt smørret, lad det køle en smule af, og hæld det ned til kiksekrummerne sammen med et nip salt. Mas kiksemassen flad, og kom den i fryseren, til den har sat sig.
  2. Fyld: Pisk flødeost, skyr, sukker, vaniljekorn og citronsaft let og luftigt i en skål. Kom massen i en sprøjtepose med rund tylle, og fordel den i 6-8 små glas.
  3. Pynt: Dekorer hvert glas med et kirsebær, lidt kirsebærsirup, brud af havrekiks og skovsyreblade lige inden servering.