Nemme cheesecakes i glas
Cremet vaniljecheesecake i glas toppet med syltede kirsebær,kirsebærsirup og havreknas og serveret i små, fineglas. Lynhurtig og toplækker dessert.
6-8 små glas
Total:35 minutter
Ingredienser
- Havrekiks:
- 100 g havrekiks
- 50 g smør
- 1 nip salt
- Fyld:
- 300 g flødeost
- 150 g skyr
- 75 g sukker
- 1 vaniljestang, korn heraf
- 1-2 spsk citronsaft
- Pynt:
- 6-8 amarenakirsebær + sirup derfra rød skovsyre
Sådan laver du
- Havrekiks: Kom kiksene i en frysepose, og knus dem til krummer. Smelt smørret, lad det køle en smule af, og hæld det ned til kiksekrummerne sammen med et nip salt. Mas kiksemassen flad, og kom den i fryseren, til den har sat sig.
- Fyld: Pisk flødeost, skyr, sukker, vaniljekorn og citronsaft let og luftigt i en skål. Kom massen i en sprøjtepose med rund tylle, og fordel den i 6-8 små glas.
- Pynt: Dekorer hvert glas med et kirsebær, lidt kirsebærsirup, brud af havrekiks og skovsyreblade lige inden servering.
Andre lækre opskrifter på cheesecakes
-
Vaniljecheesecake med passionsfrugt
-
Vanilje-citroncheesecake med sommerbær
-
Cheesecake med hvid chokolade og lime
-
Hvid chokolade-cheesecake
-
Lav en lækker choko-cheesecake med solbær
-
Cappuccino fudge chokolade cheesecake
-
Chokolade-lime cheesecake
-
Smuk cheesecake med hvid chokolade, lime og rabarbergele