Nøddeboller
Et sødt mellemmåltid, der også kan bruges som fødselsdagsboller. Bollerne er både gluten- og mælkefrie.
Næringsindhold
- Energi pr. person:240 Kcal
- Fedt:60 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:21 %
8 stk.
Ingredienser
- 100 g nødder, f.eks. mandler, hassel-, cashew- eller valnødder
- 150 g kerner og frø, f.eks. hørfrø, solsikke- eller græskarkerner
- 2 æg
- 2 spsk kokosolie
- 1 spsk honning
- 1 tsk stødt kanel
- skal fra 1 økologisk appelsin, revet
- 2 spsk god kakaopulver
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
- Hak nødderne groft, og bland dem med kerner, frø og de øvrige ingredienser. '
- Rør dejen godt sammen med en ske.
- Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ca. 18-20 minutter.