Østers med to slags sauce
Server østers på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.
Østers til 6 personer
Ingredienser
- Beregn 6 østers til hver, og server på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.
- Klassisk østerssauce:
- 3 spsk. god rødvinseddike blandes med 1 meget fint snittet skalotteløg (ca. 1 stor tsk.).
- Krydr med peber.
- Thai-inspireret sauce:
- 1 cm frisk ingefær, fint revet
- 1 lille fed hvidløg
- 4 spsk. mild og saltfattig sojasauce
- 1 spsk. rørsukker (brun)
- 1 dl sesamolie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk meget fint hakket rød chili
- 1 spsk. friske koriander fint hakket
- LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med østers
Sådan laver du østers med to slags sauce
- Pisk alle ingredienserne sammen, og hæld i små skåle.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller
LÆS OGSÅ:Østers a la Bloody Mary