Opskrift på østers med to slags sauce

Østers med to slags sauce

Server østers på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.

Østers til 6 personer

Ingredienser

  • Beregn 6 østers til hver, og server på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.
  • Klassisk østerssauce:
  • 3 spsk. god rødvinseddike blandes med 1 meget fint snittet skalotteløg (ca. 1 stor tsk.).
  • Krydr med peber.
  • Thai-inspireret sauce:
  • 1 cm frisk ingefær, fint revet
  • 1 lille fed hvidløg
  • 4 spsk. mild og saltfattig sojasauce
  • 1 spsk. rørsukker (brun)
  • 1 dl sesamolie
  • 1 spsk. vand
  • ½ tsk meget fint hakket rød chili
  • 1 spsk. friske koriander fint hakket
  • LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med østers

Sådan laver du østers med to slags sauce

  1. Pisk alle ingredienserne sammen, og hæld i små skåle.