Pasta med mørbradbøffer

Nem pasta med mørbrad, svampe og bacon

Lav denne lækre pastaret med svinemørbrad, stegte champignoner og baconstykker i tern på max 20 minutter.

4 personer

Ingredienser

  • 400 g mørbrad
  • Smør til stegning
  • Salt og peber
  • 1 løg
  • 150 g champignoner
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 dl piskefløde
  • 500 g hakkede, flåede tomater
  • 1 spsk. kalvefond
  • 140 g bacon i tern
  • 2 spsk. frisk oregano
  • 350 g pasta, gerne pappardelle
  • Parmesanost

Sådan laver du nem pasta med mørbradbøffer

  1. Skær mørbraden i tern. Steg kødet i smør, og krydr med salt og peber. Læg kødet på en tallerken.
  2. Skræl og hak løget. Skær svampene i skiver. Steg det hele i smør. Tilsæt tomatpuré, og lad det sautere i 1 min. Tilsæt fløde, flåede tomater og fond, og bring det hele i kog. Tilsæt kødet, og lad det simre i 10 min.
  3. Steg baconen sprød, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Kom halvdelen af baconen i gryden, og kog i et par min. Smag til med salt, peber og oregano. 
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pastaen med sovsen ved svag varme.
  5. Kom bacon og parmesan på toppen.