Nem pasta med mørbrad, svampe og bacon
Lav denne lækre pastaret med svinemørbrad, stegte champignoner og baconstykker i tern på max 20 minutter.
4 personer
Ingredienser
- 400 g mørbrad
- Smør til stegning
- Salt og peber
- 1 løg
- 150 g champignoner
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dl piskefløde
- 500 g hakkede, flåede tomater
- 1 spsk. kalvefond
- 140 g bacon i tern
- 2 spsk. frisk oregano
- 350 g pasta, gerne pappardelle
- Parmesanost
Sådan laver du nem pasta med mørbradbøffer
- Skær mørbraden i tern. Steg kødet i smør, og krydr med salt og peber. Læg kødet på en tallerken.
- Skræl og hak løget. Skær svampene i skiver. Steg det hele i smør. Tilsæt tomatpuré, og lad det sautere i 1 min. Tilsæt fløde, flåede tomater og fond, og bring det hele i kog. Tilsæt kødet, og lad det simre i 10 min.
- Steg baconen sprød, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Kom halvdelen af baconen i gryden, og kog i et par min. Smag til med salt, peber og oregano.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pastaen med sovsen ved svag varme.
- Kom bacon og parmesan på toppen.