Skyr med kakaomysli og mangocoulis
Lækker opskrift på skyr med kakaomysli og mangocoulis.Lav gerne en større portion kakaomysli. Den kan heldigvis opbevares i et tætsluttet glas i lang tid.
4
Ingredienser
- Mangocoulis:
- 1 meget moden mango
- ½ spsk agavesirup
- 1 tsk limesaft
- Knas & skyr:
- 1 dl havregryn
- ½ dl hakkede mandler
- 1 tsk smør
- 1 spsk kakao
- 2 spsk honning
- 1 nip salt
- 2 spsk kakaonips
- ca. ½ liter skyr eller tyk yoghurt
Sådan laver du skyr med kakaomysli og mangocoulis
- Skær siderne af mangoen (uden om den flade sten i midten). Skær skrællen af, og blend kødet i en foodprocessor (eller med en stavblender.), til coulisen er glat. Smag til med agave og lime.
- Rist havregryn og mandler i et par minutter på en tør pande. Kom smør, kakao, honning og salt på panden, og rist i et minut eller to mere. Hele tiden under omrøring.
- Hæld pandens indhold på et stykke bagepapir, og lad det køle helt. Vend kakaonips med myslien.
- Anret skyr eller yoghurt med mangocoulis og kakaomysli, og nyd det som morgenmad, dessert eller mellemmåltid.
- TIP
- Du kan købe kakaonips i helsekostbutikken eller nørde omkring sorter og oprindelse hos Hotel Chokolat i København
PRØV OGSÅ: Chili sin carne