Steak-salat

Steak-salat

I gode salater er der noget blødt, sprødt og mættende. Og denne steak-salat er et eksempel på netop denne vinderkombination.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    386 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    40 %

2 personer

Ingredienser

  • 2 tykke skiver rugbrød
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 tykstegsbøf a 150 g
  • 1 tsk. olie 1 romainesalat
  • ½ blomkålshoved i små buketter
  • Eddike
  • 25 g blå ost, f.eks. Blå Kornblomst

Sådan gør du

  1. Skær rugbrødet i tern, og rist dem i olie på en varm pande. Krydr dem med salt. Tør panden af, og steg bøfferne rosa.
  2. Krydr med salt og peber.
  3. Snit salaten groft. Vend den med blomkål, lidt eddike og olie.
  4. Krydr med salt, og anret salaten med skiver af bøf, sprøde croutoner og brud af ost. Servér straks.