Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt
Drøm dig til sol og varme med mad, som smager af indien.
4
Ingredienser
- 600-700 g kyllingebryst med skind & ben
- 1-1½ spsk tandoori-krydderi
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie
- Salat med granatæble:
- 1 lille spidskål
- 1 skrællet, udkernet agurk
- 1 rødløg
- 100 g granatæblekerner
- 1 tsk olivenolie
- Ingefær- og mynteyoghurt:
- 1 bæger græsk yoghurt 5%
- 1 spsk reven ingefær
- 2 spsk hakket mynte
- 300 g fuldkornsspeltbrød
- Sådan gør du: Sæt ovnen på 225°. Skær kyllingekødet i mindre stykker, gnid det med olie, tandoori-krydderi samt salt og peber. Læg det på en plade med bagepapir, og bag det gyldent i 15-20 minutter.
- Snit ingredienserne til salaten groft, bland dem med granatæblekerner, og smag godt til med olivenolie, salt og peber.
- Rør og smag yoghurten til med ingefær, mynte samt salt og peber. Server kyllingen med salat og ingefær- og mynteyoghurt samt brød.
- Energi pr. person: 540 kcal, fedt 29%, protein 34%, kulhydrat 37%