Nem pizza på tortilla

Tortillapizza med cheddar, spicy kødboller og salat

Nem pizza, du kan lave med færdige tortillas - har du tortillaer, salat, ost og kød i køleskabet, kan du have aftensmaden klar på 15 minutter.

4 pizzaer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Af Frantz Maurice Scott Lundby
  • 4 dl cremefraiche 18%
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • Salt og peber
  • 200 g hakket oksekød
  • 10 jalapenos
  • 100 g cheddar, revet
  • 4 tortillaer (majspandekager)
  • ½ løg, skåret i ringe
  • ¼ icebergsalat
  • Friske krydderurter, f.eks. koriander og purløg

Sådan laver du tortillapizza med cheddar & spicy kødboller

  1. Bland cremefraiche med presset hvidløg og purløg. Smag til med salt og peber.
  2. Rør hakket oksekød med salt, peber og grofthakkede jalapenos (gem nogle af dem til topping). Form farsen til små kødboller.
  3. Smør cremefraiche-dressing på tortillaerne, og top med cheddar, kødboller, løgringe og jalapenos.
  4. Bag tortillapizzaen i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter. Server med fintsnittet salat, cremefraichedressing og friske krydderurter.
  5. Tip: Top med både røde og grønne jalapenos. Det smager godt og giver et flot farvespil. De røde er lidt sødere i smagen end de grønne, der er lidt skarpere.