Tortillapizza med cheddar, spicy kødboller og salat
Nem pizza, du kan lave med færdige tortillas - har du tortillaer, salat, ost og kød i køleskabet, kan du have aftensmaden klar på 15 minutter.
4 pizzaer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Af Frantz Maurice Scott Lundby
- 4 dl cremefraiche 18%
- 2 fed hvidløg, pressede
- Salt og peber
- 200 g hakket oksekød
- 10 jalapenos
- 100 g cheddar, revet
- 4 tortillaer (majspandekager)
- ½ løg, skåret i ringe
- ¼ icebergsalat
- Friske krydderurter, f.eks. koriander og purløg
Sådan laver du tortillapizza med cheddar & spicy kødboller
- Bland cremefraiche med presset hvidløg og purløg. Smag til med salt og peber.
- Rør hakket oksekød med salt, peber og grofthakkede jalapenos (gem nogle af dem til topping). Form farsen til små kødboller.
- Smør cremefraiche-dressing på tortillaerne, og top med cheddar, kødboller, løgringe og jalapenos.
- Bag tortillapizzaen i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter. Server med fintsnittet salat, cremefraichedressing og friske krydderurter.
- Tip: Top med både røde og grønne jalapenos. Det smager godt og giver et flot farvespil. De røde er lidt sødere i smagen end de grønne, der er lidt skarpere.