Andebryst med rødbede-grapefrugt-salat
8
Total:40 minutter
Ingredienser
- 4 andebryster
- lidt balsamico
- 1 spsk sukker
- salt og peber.
- Rødbedesalat:
- 3 rødbeder
- 2 røde grapefrugter
- 1 almindelig grapefrugt
- 2 spsk olivenolie
- 1 lille bdt finthakket kørvel
- salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
- Rids andebrysternes skind i et ternet mønster. Dryp med balsamico og drys derefter sukker, salt og peber henover. Steg i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile i 10 minutter, før de skæres i skiver. Kog rødbeder i 20 minutter, køl dem af og skræl dem. Skær dem i skiver. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære skrællen af først og derefter fileterne fri af hinder. Vend rødbeder, grapefrugter, olivenolie, kørvel, salt og peber. Servér salaten til andebrystet.