Opskrift på andebryst med rødbede-grapefrugt-salat

Andebryst med rødbede-grapefrugt-salat

8

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 4 andebryster
  • lidt balsamico
  • 1 spsk sukker
  • salt og peber.
  • Rødbedesalat:
  • 3 rødbeder
  • 2 røde grapefrugter
  • 1 almindelig grapefrugt
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lille bdt finthakket kørvel
  • salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

  1. Rids andebrysternes skind i et ternet mønster. Dryp med balsamico og drys derefter sukker, salt og peber henover. Steg i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile i 10 minutter, før de skæres i skiver. Kog rødbeder i 20 minutter, køl dem af og skræl dem. Skær dem i skiver. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære skrællen af først og derefter fileterne fri af hinder. Vend rødbeder, grapefrugter, olivenolie, kørvel, salt og peber. Servér salaten til andebrystet.