Frittata med asparges, kål og pesto
Fyldet i denne frittata med asparges, kål og pesto kan varieres i det uendelige – her får du smagen af forår.
FRITTATA MED ASPARGES, KÅL OG PESTO
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(4 pers.)
1 løg
½ spidskål
200 g kogte kartofler
8 æg
2 dl cremefraiche
salt og peber
1 spsk. olivenolie
50 g reven ost
1 bundt grønne asparges
100 g babyspinat
2 spsk. pesto
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Hak løget. Snit kålen fint. Skær kartoflerne i skiver.
3. Rør æg med cremefraiche, og krydr med salt og peber.
4. Varm olien på en pande, som tåler at komme i ovnen. Steg løget et par minutter. Tilsæt kartofler og kål, og steg yderligere nogle minutter. Tag panden af varmen.
5. Hæld æggemassen over, og drys med ost. Stil panden i ovnen, og bag i ca. 25 min., til æggemassen er fast.
6. Skyl og slyng spinaten. Skær asparges i tynde strimler. Server frittata toppet med spinat og asparges, og dryp pesto over.
► SE OGSÅ: Spinat-galette & nye gulerødder med knas
► SE OGSÅ: Courgettepasta med basilikum, citronolie, parmesan og mandler
► SE OGSÅ: Tærte med kylling og grønt