Frittata

Frittata med asparges, kål og pesto

Fyldet i denne frittata med asparges, kål og pesto kan varieres i det uendelige – her får du smagen af forår.

FRITTATA MED ASPARGES, KÅL OG PESTO

Tid: ca. 20 min. plus bagetid

(4 pers.)

1 løg

½ spidskål

200 g kogte kartofler

8 æg

2 dl cremefraiche

salt og peber

1 spsk. olivenolie

50 g reven ost

1 bundt grønne asparges

100 g babyspinat

2 spsk. pesto

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Hak løget. Snit kålen fint. Skær kartoflerne i skiver.

3. Rør æg med cremefraiche, og krydr med salt og peber.

4. Varm olien på en pande, som tåler at komme i ovnen. Steg løget et par minutter. Tilsæt kartofler og kål, og steg yderligere nogle minutter. Tag panden af varmen.

5. Hæld æggemassen over, og drys med ost. Stil panden i ovnen, og bag i ca. 25 min., til æggemassen er fast.

6. Skyl og slyng spinaten. Skær asparges i tynde strimler. Server frittata toppet med spinat og asparges, og dryp pesto over.

► SE OGSÅ: Spinat-galette & nye gulerødder med knas

► SE OGSÅ: Courgettepasta med basilikum, citronolie, parmesan og mandler

► SE OGSÅ: Tærte med kylling og grønt